Mental breakdown

Klockan är 22.30 och vår sista lektion slutade för en timma sen.. Har varit en lång och stressig dag mellan lektionerna och för andra dagen i rad har vi lyckats komma sent och gått in i fel klassrum. Haha fattar inte hur man lyckas med det.. Rätt så pinsamt iallafall!

Jag har haft flera små mental breakdowns sedan i tisdags när våra lektioner började. Det är såå mycket att ta in, allt är nytt och ovant, jag är super blyg för att prata på engelska och har bara velat gå hem istället för att gå på lektionerna. Så det är absolut ingen dans på rosor! Det låter ju mega nice att flytta till New York och leva livet, men ska du plugga så får du räkna med hög press, stress, you name it. Du är ju här för bra betyg, eller hur? Många säger att jag kommer komma in i det snart och att första tiden är skit jobbig, så jag får helt enkelt lita på det! 🙂

Vi hade vår första lektion i psykologi iallafall och det är helt klart favoritämnet denna terminen. Läraren är fantastisk, ämnet är spännande och de andra i klassen känns rätt coola. Så att det är 3 1/2 timma varje torsdagkväll känns helt ok :).

Nu är vi på väg hemåt och fyra dagars ledigt väntar. Känns riktigt skönt och väl behövd tid för att hinna med alla läxor till nästa vecka.

Kanske inte det mest positiva inlägget jag gjort men detta är verkligheten och här kan man verkligen se meningen av att gå utanför sin “comfort zone” för det är då du utvecklas och skapar därför möjligheten att utvecklas i din karriär senare.

20140410-225516.jpg

About Josephine C. Melinder

23 y/o. Lives in New York City. Originally from Gothenburg, Sweden. Head-over-heels in love with my man Sores 💕 * Life. Love. Family. Chio. Fashion. Shoes. Travel. Student at Berkeley College.
This entry was posted in College Life, Homesickness, Quotes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s