Installerar oss

Jag kan väl inte säga att varken jag eller Noelle är supernöjda med vår lägenhet då Sverige har sjukt mycket högre standard än här, but it’s kinda growing on us ;). Den är ändå rymlig och vi har nära till metro & city, sen ska vi bara ha den i tre veckor så känns ok. Vi har mailat på lite lägenheter idag och hoppas på visning i veckan!

Första kvällen vi kom hit så tog Alex med oss ut. Vi hamnade först på en rooftop bar i en skyskrapa i meatpacking district downtown. Sjukt nice view & goda drinkar. Lite udda människor men det är väl bara att vänja sig haha. Efter det gick vi till ett finare hotell där de hade en klubb uppe i penthouse. Bra musik & nice stämning! 🙂

Igår var det lite fix som behövde göras. Vi skaffade metrocard till tunnelbanan, det kostar 700:-/månad så känns ändå överkomligt då NY är mycket större än GBG att röra sig i.
Vi fixade amerikanska nummer också, jag min nöt hade ju missat att låsa upp min telefon hemma så den ville inte alls funka med deras simkort. Blev en tur till 5th ave & Apple store för att inhandla en ny iPhone som jag kan ha här. Sen skaffade vi operatören MetroPCS där vi betalar $45 per månad så får vi ringa, messa och surfa unlimited. Sjukt bra & då kan vi använda tango jämt med när vi pratar med våra nära & kära i Sverige :).

Nu ska vi ut & turista! Puss & kramy

20140330-115349.jpg

Advertisements

About Josephine C. Melinder

23 y/o. Lives in New York City. Originally from Gothenburg, Sweden. Head-over-heels in love with my man Sores 💕 * Life. Love. Family. Chio. Fashion. Shoes. Travel. Student at Berkeley College.
This entry was posted in Daily Life in New York. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s