Vi har blivit med lägenhet!

De första tre veckorna där iaf 😄 Vi valde att skaffa ett tillfälligt boende när vi kommer ner så vi har möjlighet att bekanta oss med olika områden samt att det underlättar att kunna titta på lägenheter om man ska hyra i andra hand (man vill ju inte bli blåst ;))

Så vi använde oss av sajten http://www.airbnb.se där du kan filtrera din sökning och sedan se på kartan var matchande lägenheter ligger.
Efter bokning betalar du till airbnb och pengarna släpps till hyresvärden efter att vi bekräftat att vi checkat in och varit i lägenheten i ett dygn. Ett väldigt tryggt alternativ då man omöjligt kan bli lurad på pengar.

Så tillbaka till vår nya lägenhet! 😄 Det är en hyfsat rymlig one bedroom apartment (tvåa i Svea) som ligger i Astoria, Queens. Ett lugnt studentområde med 10min in till Manhattan.

20140207-074835.jpg
Äntligen kan vi slappna av och veta att vi har någonstans att ta vägen när vi kommer fram, och även om det inte är Upper East så är det de närmsta vi kommer med vår budget just nu 😉

/J

Advertisements

About Josephine C. Melinder

23 y/o. Lives in New York City. Originally from Gothenburg, Sweden. Head-over-heels in love with my man Sores 💕 * Life. Love. Family. Chio. Fashion. Shoes. Travel. Student at Berkeley College.
This entry was posted in New York in the making. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s